Кейси и Джоуи Рот от Канзас, САЩ,  се запознават по време

...
Кейси и Джоуи Рот от Канзас, САЩ,  се запознават по време
Коментари Харесай

Тя роди тризнаци и внезапно умря! Съпругът ѝ разбра причината от това, което намери в чантата ѝ

Кейси и Джоуи Рот от Канзас, Съединени американски щати,  се срещат по време на работа през 2004 година и се влюбват. Две години по-късно те се женят и скоро основават семейство.

След две деца, през 2015 година Кейси и Джоуи схващат, че ще имат тризнаци.

Това означавало, че ще имат пет деца под седемгодишна възраст. Двете по-големи дъщери, Клои (на шест години) и Танли (на две години), нямали търпение да се появят новите членове на фамилията. На 29 януари 2016 година Каси родила две момчета и едно момиче.

След като се върнала у дома, двойката подготвила креватчетата за бебетата. Само десетина дни след раждането на тризнаците обаче животът им се прекатурва за момент, написа " Пийпъл ".

Още до момента в който били в болничното заведение, лекарите разкрили, че Кейси има кръвен съсирек в белия дроб, само че се почувствала по-добре малко след раждането. Допълнителни проучвания посочили, че няма повече съсиреци, само че че сърцето й е под напън.

Тогава тя нямала други признаци и е изписана у дома. Двамата с Джоуи решили да загърбят здравословните си проблеми и да се съсредоточат върху фамилията си, но два дни откакто била освободена, тя била събудена от остра болежка в гърдите.





Според организацията " March of Dimes " кръвните съсиреци се появяват по-често по време на бременност, тъй че тялото да не губи прекалено много кръв по време на раждането и заради тази причина лекарите не предлагат никакви медикаменти, написа jenata,blitz.

Притокът на кръв в краката е по-слаб по време на бременност. Това е по този начин, тъй като кръвоносните съдове към таза са по-тесни и матката пораства и оказва напън върху таза.

Оказало се, че Кейси без знанието на никого е приемала медикаменти срещу съсирване, които в композиция с хормони и медикаменти за след раждане могат да имат фатален ефект, както и се случило. Джоуи намерил тези лекарства в чантата на брачната половинка си, откакто тя умряла.

Джоуи останал самичък и почнал да отглежда петте деца като уединен татко. Той споделя, че няма думи, с които да опише шока и болката, които е изпитал, когато е изгубил Кейси.

" Трябва да сте там за децата си. Не можете просто да се откажете, когато знаете, че пет дребни деца зависят от вас. Сега приписвам цялото си внимание и отговорност на децата, споменът за майка им живее посредством тях ", споделя Джоуи.

Няколко години по-късно Джоуи се е оженил още веднъж като втората му съпруга ражда едно дете и общо децата в фамилията стават шест. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР